• Beslissingswedstr
  • Kampioenhuldiging2018
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Carnaval optocht 2018
  • Huldiging kampioenen

Pupil van de week

18 februari Pupil Elena

Hallo ik ben Elena en ik ben 9 jaar oud. Mijn broer heet Enrico en mijn broertje Angelo. Ik zit in groep 6 van basisschool Op De Horst. Mijn hobby's zijn: korfballen, zwemmen en afspreken met klasgenoten. Ik heb kennisgemaakt met korfbal door mijn klasgenoot Liene en ik vind korfbal nu superleuk. Ik speel in de E1 en ik heb 2 leuke leidsters, Imke en Kiki. Ik vind het leuk om pupil van de week te zijn maar wel een beetje spannend.
Groetjes, Elena

 Pupil Linn

Mijn naam is Linn en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in groep 5 op basisschool De Sieppe en ik vind het een super leuke school. Mijn zusje heet Niene en mijn broertje Hugo. Het leukste aan korfbal vind ik de wedstrijden; vooral als we winnen! Ik speel met veel plezier in de E1. Verder dans ik graag en speel ik graag buiten met vriendinnen. En ik vind het leuk om spelletjes te spelen. Wij hebben thuis een parkietje en een konijn; die zijn heel lief
Groetjes, Linn


4 februari Pupil Sophie van Eck
Hallo, ik ben Sophie en ik ben 8 jaar. Ik speel in de E2.  Ik heb een broertje Quinten. We hebben een hond, 2 oussantschaapjes en 1 grote kip. De hond heet Sam en is een labrador van 4 jaar. Ik doe naast korfbal ook ballet en paardrijden. Ik les op de Brandenburgh en soms mag ik paardrijden op de Arabier Boni bij opa. Ik hou heel veel van sporten. Ik zit op basisschool Op de Horst in groep 5. Ik vind korfbal super.
Groetjes Sophie

14 januari Pupil Geke Laumen
Hallo ik ben Geke. Ik ben 8 jaar.
Mijn gezin bestaat uit papa mama en Saar.Saar zit in een rolstoel omdat ze niet kan lopen.Thuis hebben we 2 cavia’s en 3 vissen.Mijn school heet Basisschool op de horst.Ik zit in groep 5 en mijn juffen heten Lotte en Lisette.Mijn sporten zijn korfbal en paardrijden ik rijd paard bijde brandenburgh en krijg les van Lieve.Mijn hobby’s zijn mario kart spelen en afspreken met klasgenoten.Met mijn verjaardag heb ik een korfbalpaal gekregen.
Groetjes Geke

26 november pupil Maud Oomen
Ik ben maud en ik ben 7 jaar. Ik zit Op de horst op school in groep 5. Ik korfbal in de E1 en ik rijd paard bij Hippisch Centrum Groesbeek. Ik vind allebei de sporten even leuk.  Als ik niet sport dan vind ik het leuk om haren in te vlechten, en ik hou van mijn knuffels. Die heten berie, knuffie, lola en raffie en ik heb nog veel meer knuffels en daar kan ik me mee vermaaken. Ik vind korfbal heel leuk.  Ik vind de training heel leuk  van Imke en Kiki,  omdat we leuke warming-hup doen. We doen ook leuke spelletjes zoals het fruitspelletje en lijntikkertje. Ik vind het leuk om pupil van de week te zijn want dan mag ik met de grote meiden meedoen.
Groetjes, Maud

19 november Pupil Lotte Schmiermann
Hoi
Ik ben Lotte Schmiermann,
Ik woon met mijn ouders en broer in de Kloosterstraat, ben 8 jaar en zit in groep 5 van bs op de horst;ik hou van turnen, zingen, dansen, vloggers volgen op YouTube, bugel spelen bij fanfare Wilhelmina,make-up, Lush of slijm maken, knutselen, onze dwergpapegaai doedel, dieren knuffelen, met honden wandelen en....korfballen!ik speel in de E1, een supergoed team met hele leuke trainsters; ik ben al twee keer kampioen geworden.een keer was vorig jaar bij de F en een keer zijn we het pas geworden met de E en dat willen we in de zaal nog een keer doen,want die platte wagen en de frietjes van Eric en Cindy of van Jan; die smaken naar meer. het lijkt me leuk om pupil van de week te zijn
groetjes Lotte

22 januari pupil Lobke van Rooij
Hallo ik ben Lobke,
Mijn gezin bestaat uit: papa, mama, Jan, Dirkje, Gijs, Renske en Famke. Mijn hobby’s zijn: knutselen, kleuren, korfbal, spelen en zwemmen.

Ik speel in de E3 samen met: Demi, Liene, Lynn en Sophia. Mijn leidsters zijn: Esther, Kiki en Imke. Ik heb voor korfbal gekozen omdat het mij leuk leek.

Ik heb ook een hond hij is 5 jaar en mijn kat is 1.  Mijn hond is een labrador.  De kat heet Sproetje en de hond heet Boef. Ik zit op basisschool Op De Horst in groep 5.

Groetjes, Lobke

18 december pupil Liene Driessen
Mijn naam is Liene Driessen, ik ben 8 jaar, en ik speel nu ruim 2 jaar met veel plezier korfbal. Ik ben gestart in de F1 en ik speel nu in de E3.
Ik heb 3 toffe leidsters: Kiki, Esther en Imke.
Mijn klasgenootje Daphne Langeveld korfbalde al, en door haar ben ik ook lid geworden. Ik vond het meteen hartstikke leuk!!!!
Ik mocht mee op kamp, en daar heb ik superleuke herinneringen aan.

Mijn zusje Mijs is sinds 1 jaar ook lid. Zij speelt in de F1.
We trainen samen, dat is erg gezellig. Vorige week waren er nog twee pieten op bezoek, en kregen we allemaal een kadootje!

Ik vind het fijn dat we het hele jaar kunnen korfballen. In de zomer lekker buiten, en in de winter in de gymzaal.
De vereniging is erg gezellig, en er worden vaak leuke dingen georganiseerd. Ik hoop dat we binnenkort weer zo'n gezellig carnavalsfeestje hebben.
En ook hoop ik dat we een keertje kampioen worden, wauw, dat lijkt mij echt vet-cool!!!!

Groetjes van Liene27 november pupil Hawin Atasoy

Hallo,

Ik ben Hawin Atasoy en ben 9 jaar en woon dichtbij de Horst. We zijn met z'n vieren thuis; pa, ma en mijn zusje. Ik zit op basisschool de Horst. Mijn hobby's zijn piano spelen, korfballen en dansen. Ik zit in de E2 bij Sammy en Janette. Superleuke team
en leuk dat ik de pupil van de week mag zijn. Dankje.

Groetjes Hawin


13 novemberpupil Jildau van der Heide

Hallo allemaal,

Ik ben Jildau, 10 jaar oud, en woon met mijn zusje Benthe, papa en mama in Molenhoek. In de tijd na school speel ik het liefste samen met vriendinnen. Ik speel korfbal in team E2. Mijn leidsters zijn Janet en Sammy-Jo. Ik heb een poosje bij De Eendracht in Mook gespeeld, maar mijn team werd te klein. Hierna ben ik gaan korfballen bij De Horst in Groesbeek. Mijn papa, opa en oma hebben vroeger jaren lang korfbal gespeeld, in Friesland. Ik heb het erg naar mijn zin bij De Horst!

Groeten van Jildau

6 maart pupil sophia nillessen

Hallo, ik ben Sophia.

Ik ben 6 jaar en ik speel in de F1.

Ik vind het korfballen heel leuk want we doen leuke spelletjes en de meisjes

en leidsters zijn heel aardig.

Ik zit ook nog op ponyrijden, en ik heb een teckel en cavia's.

31 januari pupil demi nillesen

Mijn naam is Demi. Ik ben 8 jaar oud. Ik korfbal nu bijna  1,5 jaar in de F1. Het

korfballen vind ik erg leuk!

Mijn hobby’s zijn tekenen, knutselen en lezen.  Ik vind het leuk, maar ook

spannend om pupil van de week te zijn.

Ik verheug me erop om te kijken bij de wedstrijd van het eerste!

24 januari pupil daphne langeveld 1

Hallo,

Ik heet Daphne en ik ben  7 jaar en ik ben ruim een jaar lid van het korfballen.

Ik vind korfballen heel erg leuk vooral het rennen.

Ik zit in de F1 met leuke meisjes en leidsters.

Verdere hobby’s zijn, knutselen, spelletje spelen en lezen.

Ik vind het heel leuk om pupil van de week te zijn maar ook spannend.

 

         

20 decemberpupil else geertsma

hallo ik ben else ik ben 9 jaar ik zit ook  op dansen ik zat eerst op volyball en ik wou een andere sport gaan doen  mama zat  eerst op korfbal en vond het super dus ik ben ook op korfbal gegaan en ik vind het heel  leuk.

Ik mag pupil vande week zijn dat vind ik heel leuk. Ik ben al een keer mee ge weest met lois. Maar toen was lois pupil van de week ze mocht de dorloopbal als eerste doen .
ik heb zelf een korf als ik thuis kom dan ga ik met opa korfballen we spele vaak gelijk mama is dan de scheids we hebben een geele korf
ik heb er veel zin in
groetjes else

6 decemberkorfbal pupil van de week 6 december 2015

Hoi,  

Ik ben Janne Oomen. Ik ben acht jaar. En ik zit in de E1. En ik vind korfbal heel erg leuk. En mijn hobby's zijn spelen met mijn vriendinnen, paardrijden, en ik lees ook graag. En ik vind het leuk om pupil van de week te zijn. 

15 novemberpupil vd

Hallo ik ben Loïs, Ik zit 1 jaar op korfbal en ik zit in de E1. We hebben leuke meisjes in het team en leuke trainsters.Ik vind korfbal leuk omdat je op de training veel leuke dingen mag doen en aan het einde doen we soms een wedstrijdje. Mijn hobby's zijn knuffelen met papa en mama, korfballen, dwarsfluiten en Qi Kids. Ik lees ook graag boeken. En ik vind het leuk om pupil van de week te zijn.

Groetjes, Loïs

 

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst