• Kampioenhuldiging2018
  • Huldiging kampioenen
  • Carnaval optocht 2018
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Beslissingswedstr

vrienden van de Horst


Sanders Tweewielers  

Fam van den Bos-Arents         

J. Jacobs

 

Word een vriend-vriendin van De Horst 

U draagt de Dameskorfbalvereniging ‘De Horst’ een warm hart toe? Dan krijgt u nu de kans ons extra in het zonnetje te zetten!Word ‘vriend-vriendin van De Horst’ en wij houden u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club. U wordt aangemeld als verenigingslid en ontvangt regelmatig per mail een nieuwsbrief, u wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en voor festiviteiten van de vereniging. Op onze site vindt u zichzelf terug bij de vrienden van De Horst als u dat wilt. 

Bent u een vriend(in), een goede vriend(in) of een heel erg grote vriend(in) van De Horst? U kunt het tot uitdrukking brengen in uw keuze. U kunt kiezen voor een bedrag van € 25,-- of € 50,-- of zelfs € 100,-- per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks in juli van uw rekening afgeschreven.
Indien u kiest voor € 100,-- per jaar, dan kunt u er desgewenst voor kiezen om dit bedrag in 2 termijnen van € 50,-- te laten afschrijven, jaarlijks in januari en juli.

Omdat een mens wel eens wat vergeet, vragen wij u om een automatisch incasso. Wilt u stoppen? Dat kan natuurlijk ook gebeuren. Dan kunt u dit per mail doorgeven, wij bevestigen u dan dat uw ‘vriendschap-van-De-Horst-zijn’ gestopt is.

Wat moet u doen om vriend-vriendin van De Horst te worden?

Print onderstaande machtiging uit en maak uw keuze duidelijk. U kunt ook aangeven of u het op prijs stelt om op onze site genoemd te worden, of dat u dat liever niet heeft.

Stuur de ingevulde machtiging naar H. Theunissen, De Gaffel 21, 6562 PK Groesbeek. 

 

Alvast hartelijk dank, Dameskorfbalvereniging De Horst. 

 

 

Klik hier voor het machtigingsformulier

 

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst