• Kampioenhuldiging2018
  • Huldiging kampioenen
  • Carnaval optocht 2018
  • Beslissingswedstr
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio

Laatste nieuws

De Horst 2 verliest met 1 doelpunt verschil

Zondag 6 oktober speelde De Horst 2 thuis tegen alterior 3, weer in de regen, maar wel op een goed kunstgrasveld. De wedstrijd werd geopend door Altior met drie doelpunten: een vrije worp, korte kans en een schot. Gelukkig wist De Horst van de nul doelpunten af te komen, door een schot van Janet. Nog voor de rust vergrootten de meiden de kans om deze wedstrijd naar de hand te zetten, Rianne maakte met haar korte kans namelijk een ruststand van 2-3.Na de peptalk in de rust van Caroline en Mikki te hebben gekregen, wisten zij dat zij nu aan de beurt waren om door te pakken: verdedigend dichthouden en aanvallend scoren. Dit gebeurde ook, wederom Rianne maakte de stand met een doorloopbal gelijk.

Altior was beslist niet van plan om deze wedstrijd zomaar na de rust uit handen te gaan geven, met een schot maakten zij het 3-4 in hun voordeel. Het schot van Marlou maakte Altior en De Horst ook op scorebord gelijkwaardig, 4-4. Helaas wist De Horst dit net niet vol te houden tot het einde, waardoor deze wedstrijd waarin de teams aan elkaar gewaagd waren, toch met een 4-5 eindigde in het voordeel van Altior.Volgende week spelen we uit tegen Stormvogels om 11.00 uur. We zijn vastberaden de punten dan mee naar Groesbeek te nemen!

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst