• Carnaval optocht 2018
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Kampioenhuldiging2018
  • Huldiging kampioenen
  • Beslissingswedstr

Laatste nieuws

Na zege in allerlaatste wedstrijd, Meine op handen gedragen

laatste wedstr 1e Meine juni19 1 laatste wedstr 1e Meine juni19 2

Zondag 16 juni werd de laatste competitie wedstrijd gespeeld om 13.00 tegen Odio 1 in Millingen. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een ontbijt genuttigd in Groesbeek waarbij coach Meine Jonkers voor de laatste keer aan zou sluiten bij een soort van teamuitje. De voorbespreking werd dan ook tijdens het ontbijt gedaan. Na afgelopen vijf jaar een uitgebreide peptalk wist Meine als geen ander dat ‘gewoon lekker korfballen vandaag’ meer dan voldoende was. Met die woorden in gedachte ging de wedstrijd van start. De eerste minuten ging het gelijk op. Odio wist het eerste doelpunt te maken, waarop vrij snel de 1-1 werd ingezet. De dames van de Horst wisten dat ze zo snel mogelijk de leiding moesten krijgen over de wedstrijd en vervolgde met een 1-2 voorsprong. Nadat Odio de 2-2 maakte liep de Horst uit naar een grote voorsprong waardoor de eerste helft eindigde in een stand van 2-7.

In de rust kwam de peptalk van Meine nog een keer goed van pas: doorgaan nu en afmaken! Dus dat is wat de dames van plan waren. De kansen aan de kant van de Horst werden ruimschoots benut. Nadat meerdere doelpunten afgekeurd werden aan de kant van de Horst en Odio nog maar 1x heeft weten te scoren in de tweede helft werd de wedstrijd afgesloten met een eindstand van 3-13 in het voordeel van de Horst. De wedstrijd werd nabesproken op het veld, Meine gaf nog een laatste speech en er werd gevraagd wat de mooiste herinnering was aan de Horst: Respect onderling, vertrouwen en betrokkenheid met elkaar. Meine, nogmaals super bedankt voor je inzet de afgelopen 5 jaar! We zullen je missen en weet dat de koffie altijd klaar zal staan op de Horst! Met deze afronding hebben de dames van Senioren 1 vakantie van het korfbal! Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer met frisse zin en vooral op zoek naar een volgend feestje om samen te vieren! Iedereen een fijne vakantie namens Senioren 1! 
Scoreverloop: Karin Hopmans 5x, Malissa Jacobs 4x, Jana van Empel 2x, Janiek van Kesteren 1x, Romy Wijnhoven 1x

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst