• Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Huldiging kampioenen
  • Carnaval optocht 2018
  • Kampioenhuldiging2018
  • Beslissingswedstr

Laatste nieuws

De Horst 1 verliest tijdens tropische seizoensafsluiting

Afgelopen zondag 2 juni speelde de dames van de Horst 1 tegen Rooi 1 uit Sint-Oedenrode. De dag werd al vroeg begonnen. Vanwege de laatste thuiswedstrijd, stond de seizoensafsluiting op het programma en hiervoor moest het een en ander opgebouwd worden. Met een zwembad langs het veld en veel supporters langs de lijn klonk het startsignaal. De eerste die de stand op 1-0 wist te brengen, was Jana van Empel. Al had Rooi er direct antwoord op door de stand op 1-1 te brengen. Ook het tweede doelpunt aan beide kanten viel snel achter elkaar. Karin Hopmans legde deze er voor de Horst 1. Zo werd het een spannende eerste helft, waarbij steeds een van beide partijen met een doelpunt voor kwam en de andere partij daar direct antwoord op had. Er werd gerust met een stand van 6-7 op het scorebord. Beide teams waren niet van plan de wedstrijd uit handen te geven en ondanks de enorme hitte werd door beide teams fel gespeeld voor de winst.

Helaas kon de Horst de korf niet direct vinden na de rust en dit lukte Rooi wel. Zo kwam de tegenpartij drie doelpunten voor. De Horst bleef ervoor gaan en er werd goed samengespeeld. Ook coach Meine Jonkers zag het harde werk in het veld en moedigde dit positief aan. Kijkend op de klok, wist de Horst dat er meer risico genomen moest worden, om de wedstrijd weer naar zich toe te trekken. Helaas leidde dit risico tot nog wat doelpunten bij de tegenpartij. Bij een stand van 6-13 was het Karin van de Pol die de korf nog een keer wist te raken voor de Horst, maar de wedstrijd werd beëindigd met een eindstand van 7-14 in het nadeel van de dames uit Groesbeek. Conclusie was dat alles gegeven was en dat er ‘met lef en flair’ gespeeld was. Dus voldaan en zeker ook verdiend werd er een duik genomen in het verfrissende zwembad. Daarna was het tijd om wat bedankjes uit te delen en met name even een moment te pakken om coach Meine (letterlijk en figuurlijk) in het zonnetje te zetten. Hij gaat na vijf seizoenen bij de Horst een nieuwe uitdaging tegemoet. Diezelfde dag zijn ook alle jeugdkampioenen gehuldigd en werd er feestelijk in een treintje een ritje door Groesbeek gemaakt. De Horst 1 feliciteert nogmaals alle kampioentjes en hopen nog veel supporters te zien bij de laatste wedstrijd van het seizoen. Deze wordt op zondag 16 juni om 13.00u gespeeld tegen ODIO 1 in Millingen aan de Rijn. Doelpunten: Malissa Jacobs (3x); Jana van Empel (1x); Karin Hopmans (1x); Dianne van Kesteren (1x); Karin van de Poll (1x)

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst