• Kampioenhuldiging2018
  • Huldiging kampioenen
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Beslissingswedstr
  • Carnaval optocht 2018

Laatste nieuws

Nederlaag voor de Horst 2

Afgelopen zondag 10 februari speelde de Horst 2 uit tegen de Korfrakkers 3. Uitslapen na een leuk avondje schlagerfestival zat er voor ons niet in. Om kwart over 11 stonden wij fit en wel klaar om te knallen. Ondanks dat zij onder ons stonden, wisten we dat het geen makkelijke pot zou gaan worden. Dat lieten zij ons dan ook vanaf minuut 1 merken. De Korfrakkers wisten het eerste doelpunt te maken waarna snel een mooi afstandsschot van Ester volgden. Helaas kregen we twee strafworpen tegen en kwamen 3-1 achter te staan. Gelukkig kwam Imke tot schot en maakte het 2e doelpunt. Wij wisten, net als de Korfrakkers, mooie kansen te creëren. Toch lukte het ons vaak niet om deze ook af te maken.

Met nog 3 doelpunten van de Korfrakkers en één doelpunt in ons voordeel van Laura, gingen we met een stand van 6-3 de rust in. Na een goed praatje van Meine en elkaar positief toe te hebben gesproken kwamen we weer het veld op. De tweede helft begon gunstig voor ons met een doelpunt van Lotte Loeffen. Met nog maar twee punten verschil hoopte we nog op een paar doelpunten of in ieder geval mee te kunnen blijven scoren. Jammer genoeg pakte het anders uit en wisten de Korfrakkers maar liefst 4 doelpunten te maken, terwijl wij daar tegenover maar één keer scoorden. Het doelpunt, gemaakt door Lotte Loeffen, kwam voort uit een strafworp. De stand was op dit moment 10-5. Gelukkig vielen hierna weer twee doelpunten, een wegtrekbal van Karin en een afstandsschot van Ester, in ons voordeel. Gezien de tijd en de achterstand werd het moeilijk om de wedstrijd nog te pakken, maar we bleven gemotiveerd en lieten de moed niet in onze schoenen zakken. Jammer genoeg kregen we nog wel twee doelpunten tegen, maar ondanks een uitslag van 12-7 verlieten we met opgeheven hoofden het veld. Volgende week speelt de Horst 2 een uitwedstrijd tegen Swift. Het belooft een spannende wedstrijd te gaan worden tegen de nummer 3, maar hopelijk mogen we de punten dan wel mee naar huis nemen. 

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst