• Carnaval optocht 2018
  • Huldiging kampioenen
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Beslissingswedstr
  • Kampioenhuldiging2018

Laatste nieuws

De Horst 1 sluit 2018 met spectaculaire overwinning af !

Vandaag, 16 december stond de wedstrijd tegen Odisco uit Sint-Oedenrode op het programma. Voor ons nog een onbekende club, dus we wisten niet goed wat we konden verwachten. De wedstrijd ging van start en Dianne van Kesteren scoorde het eerste doelpunt voor de horst, een vrije bal die goed werd benut, 0-1. Odisco wist hier op te reageren door er 1-1 van te maken. Malissa Jacobs scoorde hierna een afstandsschot, maar ook hier had Odisco reactie op, 2-2. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden. Maar de Horst ging verder en scoorde de 2-3 met een afstandsschot van Romy Wijnhoven, de 2-4 met een afstandsschot van Dianne van Kesteren en Karin Hopmans maakte een mooie korte kans: 2-5. Pas toen kon Odisco iets terug doen door 2 doelpunten te maken: 4-5. De Horst scoorde hierna 2 doelpunten: Dianne van Kesteren scoorde een mooi afstandsschot, en Karin Hopmans maakte een mooie korte kans, 4-7.

De Horst had weer vertrouwen maar het was de tegenpartij die 2 keer scoorde, 6-7. Jana van Empel scoorde een korte kans. Odisco benutte een vrije worp goed, maar daar had de Horst direct weer reactie op door een afstandsschot van Malissa Jacobs. De Horst was even de focus kwijt waardoor Odisco voor rust 3 keer de korf wist te raken. Ruststand: 10-9. In de rust waren we het er met zijn allen over eens dat deze wedstrijd niet uit handen gegeven mocht worden. We begonnen dus fel aan de tweede helft. Karin Hopmans scoorde een mooie omdraaibal waardoor de stand weer gelijk stond: 10-10. Daarna werden we even iets minder alert dat resulteerde in 2 tegendoelpunten: 12-10. Gelukkig wisten Malissa Jacobs en Karin Hopmans de stand weer gelijk te brengen: 12-12. Het was een spannende wedstrijd en het bleef gelijk op gaan. Odisco was sterk in hun afstandsschot en scoorde de 13-12. Lotte Roeloffs maakte de stand weer gelijk met een korte kans: 13-13. Wederom had Odisco hier weer reactie op: 14-13. De Horst zocht naar de goede kansen wat resulteerde in 3 doelpunten: Janiek van Kesteren met een mooie doorloopbal, Dianne van Kesteren met een wegtrekbal en Lotte Roeloffs met een afstandsschot. 14-16. Odisco scoorde de 15-16. Er brak nu een spannende fase van de wedstrijd aan. Met nog 5 minuten op de klok was het Karin Hopmans die scoorde met een korte kans: 15-17. Odisco wist nog een keer de korf te raken: 16-17. Met nog één minuut op de klok wist de Horst de wedstrijd naar zich toe te trekken, Lotte Roeloffs scoorde een doorloopbal, waardoor de wedstrijd eindigde met een eindstand van: 16-18. Door goed samenspel en de felheid hebben we deze wedstrijd uiteindelijk naar ons toe getrokken. Voor nu vakantie en even rust. We spelen de volgende wedstrijd zondag 13 januari tegen Oxalis in Sevenum. Namens senioren 1 hele fijne feestdagen en een mooi, gezond en sportief 2019 toegewenst! Tot volgend jaar!!! 

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst