• Huldiging kampioenen
  • Beslissingswedstr
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Kampioenhuldiging2018
  • Carnaval optocht 2018

Laatste nieuws

De Horst 1 blijft ongeslagen

Zondag 2 december speelde De Horst in Heuvelland tegen BMC uit Berlicum. Een bekende tegenstander voor de dames van De Horst. Voordat de wedstrijd begon mocht de pupil van de week, Evi Spanjers, een doorloopbal nemen. Daarna klonk het fluitsignaal en ging de wedstrijd van start. Dianne van Kesteren opende de score met een afstandsschot. BMC bracht de stand al vrij snel weer gelijk door te scoren via een strafworp. Marlou Peters en Lotte Loeffen scoorden beide door middel van een afstandsschot. Hierna volgde een spannende eerste helft waarin de stand gelijk op ging. Vera Janssen en Malissa Jacobs scoorden ieder nog een doelpunt, maar ook BMC wist de korf nog te vinden.

Hierdoor gingen de dames rusten met een gelijkstand van 5-5. In de tweede helft werd de wedstrijd fysieker, maar de dames van De Horst lieten zich hier niet in meeslepen. Malissa Jacobs bracht De Horst weer op voorsprong met twee mooie afstandsschoten. Vera Janssen breidde deze voorsprong verder uit door ook een afstandsschot te scoren. Hierna wist BMC weer te scoren via een strafworp, maar Lotte Loeffen scoorde vlak daarna via een afstandsschot. De laatste fase van de wedstrijd was erg spannend waarin BMC nog terug wist te komen. Uiteindelijk was het toch De Horst die er met de winst vandoor ging met een eindstand van 9-8. Volgende week speelt De Horst weer thuis tegen Klick’15 om 15:15. We hopen jullie daar allemaal te zien!

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst