• Kampioenhuldiging2018
  • Beslissingswedstr
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Huldiging kampioenen
  • Carnaval optocht 2018

Laatste nieuws

Flitsende start binnen voor de Horst 2

Zondag 25-11 stond de eerste wedstrijd van de binnencompetitie op het programma. Omdat we vorig jaar kampioen zijn geworden, spelen we dit jaar een klasse hoger wat meer uitdaging en pittige wedstrijden betekent. De eerste wedstrijd was tegen De Peelkorf, ook een team wat gepromoveerd is dus gelijk een belangrijke wedstrijd. Direct werden er goede aanvallen opgezet en verdedigend stond het weer sterk. Al snel werd het 0-1 door een strafworp van Lotte van Heumen. De voorsprong werd uitgebreid naar 1-4, waarna De Peelkorf een aantal kansen afmaakten en we met 4-4 gingen rusten. Besproken werd om door te gaan zoals we bezig waren, alleen de kansen moesten beter worden afgemaakt.

Het begon meteen goed door een mooi afstandsschot van Ester. Over en weer waren er goede acties waardoor we niet verder dan 2 doelpunten verschil voor kwamen te staan en De Peelkorf zelfs weer op gelijke hoogte kwam. Door een schot van afstand van Kaylee werd het 8-9. Hierna werd de wedstrijd goed uitgespeeld en wist Isa zelfs nog de 8-10 erin te schieten door een omdraaibal. De eerste wedstrijd werd dus winnend afgesloten! Volgende week spelen we om 10.30 uur thuis tegen De Korfrakkers.

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst