• Beslissingswedstr
  • Kampioenhuldiging2018
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Carnaval optocht 2018
  • Huldiging kampioenen

Laatste nieuws

De Horst 2 sluit buiten af met winst !

Op zondag 28 oktober stond laatste wedstrijd van eerste deel buiten op het programma. VVO/Klimroos 2 tegen De Horst 2. We gingen er met volle moed tegen aan om de punten mee naar huis te nemen. Kaylee opende de wedstrijd met een korte kans. Daarop volgende nog 3 korte kansen in het voordeel van de Horst (gemaakt door Mijke, Janet en Isa) We gingen de rust in met een voorsprong van 0-4. Na rust duurde het even voordat er een doelpunt viel. We bleven goed combineren waardoor er weer mooie kansen werden gecreëerd. VVO/Klimroos scoorde het eerste doelpunt naar rust doormiddel van een afstandsschot 1-4.

Wij volgde hierop weer met 2 korte kansen van Karin en Tessa waardoor de stand op 1-6 kwam. Na nog een afstandsschot van VVO/Klimroos en twee doelpunten van ons stond er 2-8 op het scorebord. VVO/Klimroos wist in de laatste minuten nog een afstandsschot te maken. De uiteindelijke stand is 3-8 geworden. We hebben er hard voor gewerkt om weer twee punten binnen te halen. Op naar het binnen seizoen. We hebben er zin in! Komen jullie ons binnen ook weer aanmoedigen?

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst