• Beslissingswedstr
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Kampioenhuldiging2018
  • Huldiging kampioenen
  • Carnaval optocht 2018

Laatste nieuws

De Horst 2 verliest spannende wedstrijd nipt

Vandaag, 21 oktober, speelde de Horst 2 thuis tegen Korfrakkers 3. Na onze eerste gewonnen wedstrijd van vorige week waren we allen erg gemotiveerd. De eerste helft ging van start met een doelpunt van de Korfrakkers waarna er al snel vanuit een afstandsschot gescoord werd door Ester. Vervolgens wisten de Korfrakkers hun tweede doelpunt te maken vanuit een doorloopbal en het derde doelpunt door een strafworp die zij kregen. De stand was op dit moment 1-3. Ondanks de 3 tegendoelpunten wisten we zelf ook meerdere kansen te creëren. Laura en Janet scoorde het tweede en derde doelpunt vanuit mooie afstandsschoten. Helaas lukten het vaak niet om de kansen die we kregen af te maken en gingen we met 3-5 achterstand de rust in.

Na de rust gingen we weer met goede moed het veld op. We beloonden onszelf door de eerste 3 doelpunten in de tweede helft te pakken. We waren goed teruggekomen en wisten zelfs op een voorsprong van 6-5 te komen. Jammer genoeg was dit niet voor lange duur. De Korfrakkers wisten mee te scoren en zorgde ervoor dat ook zij 3 doelpunten achter elkaar wisten te maken.   Met een stand van 6-8 in de laatste tien minuten was het erg spannend. Lotte Loeffen wist nog een mooie kans te pakken wat er voor zorgde dat we gemotiveerd en met felheid bleven spelen. Jammer genoeg scoorde de Korfrakkers het laatste doelpunt van de wedstrijd. Uiteindelijk gingen we van het veld af met een eindstand van 7-9. Volgende week spelen wij onze laatste wedstrijd van de eerste helft van de buitencompetitie tegen VVO/Klimroos 2. We gaan ons uiterste best doen om deze wedstrijd te pakken en het buitenseizoen voor nu mooi af te sluiten.

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst