• Beslissingswedstr
  • Carnaval optocht 2018
  • Kampioenhuldiging2018
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio
  • Huldiging kampioenen

Laatste nieuws

Na gelijkspel en verlies nu winst voor de Horst 1

De wedstrijd van de Horst 1 tegen Bladella 1 stond vandaag onder leiding van scheidsrechter Steenbergen. Hij stond vandaag extra in het zonnetje omdat het de week van de scheidsrechter is. Voorafgaand kreeg hij een klein presentje van beide teams en werd er een foto gemaakt met de aanvoersters erbij. Toen kon de wedstrijd tegen Bladella 1 beginnen. Bladella opende de wedstrijd met een doelpunt vanuit de vrije worp. Hier reageerde de Horst al snel op middels een strafworp van Dianne van Kesteren. Janiek van Kesteren scoorde vervolgens 2 doelpunten, 3-1. Bladella kreeg een strafworp mee die ze mooi hadden afgemaakt, 3-2. Vervolgens scoorde de Horst 2 doelpunten middels een doorloopbal van Dianne van Kesteren en Romy Wijnhoven.

Weer kreeg Bladella een strafworp mee die mooi werd afgemaakt, 5-3. De Horst probeerde het gat nog wat groter te maken voor de rust. Dit werd gedaan middels een strafworp van Dianne van Kesteren en een wegtrek van Jana van Empel. De stand in de rust was nu 7-3. Na de rust maakte Janiek van Kesteren nog de 8-3. Bladella reageerde hierop met een afstandsschot van de aanvoerster. Ook de Horst liet hierna zien dat de afstandsschoten afgemaakt werden. De 9-4 gemaakt door Lotte Roelofs. De strafworpen die Bladella mee kreeg maakte ze netjes af en ook 2 afstandsschoten legde ze erin. Maar de Horst liet zien dat ze vandaag de betere partij waren en scoorde nog een paar doelpunten middels een doorloopbal van Malissa Jacobs en Janiek van Kesteren, afstandschot van Vera Janssen en een strafworp van Karin Hopmans. Dit resulteerde in een eindstand van 14-9 voor de Horst! Volgende week speelt De Horst 1 om 13:00 tegen Rooi 1 in Sint-Oedenrode.

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst