• Carnaval optocht 2018
  • Kampioenhuldiging2018
  • Huldiging kampioenen
  • Beslissingswedstr
  • Wedstrijd 1e  tegen Odio

Laatste nieuws

Kampioenenhuldiging

Kampioenhuldiging

Zondag 27 mei werd het kampioenschap van het 1e team gevierd en stond er alleen nog een thuiswedstrijd op het programma van senioren 1 en 2. Hoe gaan we het seizoen afsluiten, hoe krijgen we nog één keer wat publiek op de been ? Spontaan ontstond er een idee om onze jeugdkampioenen te huldigen tussen de wedstrijd van het 2e en het 1e . De buitenboel werd een beetje feestelijk aangekleed  en ook een klein terrasje werd er aangelegd. Wat mooie woorden werden er links en rechts gesproken en per team werden ze uitgenodigd om over de blauwe loper te lopen. Onder een boog van mooie nieuwe Horstervlaggen, om uiteindelijk met de dames van het 1e op de foto te gaan. 

Natuurlijk werd er nog een gezamenlijke foto gemaakt en daarna kon er worden gestart met de wedstrijd De Horst 1 tegen Klimop 1. Al met al  werd deze huldiging met enthousiasme ontvangen en zal het mogelijk een jaarlijks vervolg gaan krijgen. Misschien in een iets andere vorm, maar daar kunnen we nog bijna een jaar over nadenken…….De dames hebben het seizoen overigens winnend afgesloten en zijn de terechte kampioen in de Overgangsklasse ! Hopelijk kunnen ze dit voortzetten in het nieuwe seizoen als ze in de Hoofdklasse gaan spelen.

Sportpark De Horst   Sporthal Heuvelland Clubhuis Café Hopmans
Hoge Horst 56 Ambachtsweg 8 Hoge Horst 56
6562 LE Groesbeek 6562 AV Groesbeek 6562 LE Groesbeek
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 024 - 3975688 Telefoon: 024 - 3971766
Privacyverklaring dkv De Horst